Nowa marka własna JADAR HOME

jadarhomeJadar Sp. z o.o., jeden z największych producentów kostki brukowej w Polsce, rozszerza swoją działalność o kolejną markę własną.

Do niedawno wprowadzonej marki Jadar Garden dołączyła marka Jadar Home. Dzięki współpracy doświadczonych partnerów, zarówno klienci biznesowi, jak i indywidualni będą mogli korzystać z kompleksowej oferty aranżacji domów, mieszkań czy ogrodów wykończonych w najwyższym standardzie.

Wnętrza aranżowane i realizowane przez Jadar Home to idealny wybór dla osób o wyszukanym guście, lubiące styl i nowoczesny design w domu, ogrodzie lub miejscu pracy. Flagowy produkt marki własnej stanowią płyty z betonu architektonicznego, mające szerokie zastosowanie użytkowe i dekoracyjne od podłóg i ścian wewnątrz lokalu, przez rozmaite kształty z ozdobną fakturą i w kolorze, po zewnętrzne elewacje ścienne.

Beton architektoniczny w wydaniu Jadar Home to nowy wymiar designu, dopasowany do potrzeb i oczekiwań klienta.