Gala Sylwetki i Marki "30-lecia Wolności RP"

24 stycznia 2020 r. w Sangate Hotel Airport w Warszawie odbyła się WIELKA GALA „SYLWETKI I MARKI 30-lecia WOLNOŚCI RP”. Podczas Gali zostały nagrodzone firmy, które świadczą o sile polskiej gospodarki i na przestrzeni ostatnich 30 lat w znaczny sposób przyczyniły się do rozwoju społeczno-gospodarczego naszego kraju.

Organizatorami przedsięwzięcia byli: Ogólnopolska Federacja Przedsiębiorców i Pracodawców – Przedsiębiorcy.pl, Mazowieckie Zrzeszenie Handlu Przemysłu i Usług oraz Narodowy Instytut Rozwoju Przedsiębiorczości.

Firma JADAR została uhonorowana Nagrodą Lidera 30-lecia Wolności RP oraz Diamentu 30-lecia Polskiej Transformacji. Dzięki dynamicznemu rozwojow i wprowadzaniu nowych technologii możemy znaleźć się wśród najlepszych podmiotów, które na przestrzeni ostatnich 30 lat stały się wizytówką polskiej gospodarki. Dziękujemy i zapewniamy, że przez kolejne lata będziemy dzielić się z Państwem naszym doświadczenie i dążyć do utrzymania pozycji lidera na rynku.

dyplom diament30 lecia 17 male                stat diament30 jadar małe          dyplom LIDER 30 lecia 17male            stat lider30jadar małe

BR1A0730     BR1A0546      P1780762 małe

P1780760 małe     P1780757 małe     jadar małe gala 11